Fler bilder på utedasset

En kommentar frågade om det var ett ordentligt lås på utedasset. Nä det är det inte, utan det är en vanlig hake som lås.








Lyxig utedass

Jag tror att vi är dom enda som har ett lyxigt utedass. Vi har nämligen rinnande vatten inne och söta gardinger i fönstrena. Sen finns det en massa tavlor som gör det extra hemtrevligt. En extra toasits till barnen har vi också. :D








Bilder från semesterstart onsdag


Minstingen väntar i bilen i hamnen


Stora bollhavet uppe i konferancen på m/s Isabella


Myshörnan


Pepsi får lite vatten att dricka


Igelkott på väg in i soppåsen


"Vilket liv ni för"


Milo vår fd hund


Mellersta tjejen gillar inte att bli fotograferad

Har varit duktig idag

Ja förutom att jag suttit lite vid datorn så har jag faktiskt varit ner till källaren och tvättat kläder. Dock fick äldsta tjejen gå före och stanna kvar med mig hela tiden. Var lite tvungen eftersom jag behövde en del kläder med till semestern och att det skulle vara tomt när vi åker. Dessutom tog jag upp kläderna som var torra och sorterade dom direkt. Dottern ville hjälpa till frivilligt.

Diskade gjorde jag också. Och en sån där sak som brukar bli liggandes alldeles förlänge.

Lagade mat och popcorn till oss medan vi väntade på att mitt andra besök skulle komma. ungarna spelade ett vilda västern-spel så länge.

Två besök hade jag. Först min kontakt på Dagkliniken som kom vid 10 tiden och sen min kontakt från kommunen vid 14-tiden. Min andra kontakt pratade om att vi kanske skulle göra om den kontakten till en mera prat och stödkontakt eller hur jag skall säga. Hjälp med att gå ner och tvätta själv och städa huset utan att det blir liggandes till sista dagen innan gubben kommer hem. Jag tycker att det låter som en toppenidé. Hoppas bara kommunen håller med mig sen när vi träffas efter sommaren.


Minstingen tog ett kort på mig

Så nöjd med min nya kamera

Jag bara älskar min nya rosa fina kamera. Den är liten och lätt och tar otroligt bra bilder fast det är en lite kompaktkamera. Ibland väljer den ett högre iso-tal och då blir bilder kornig. Jag har den alltid i ficka och för det mesta blir det kort på barnen. Jag är en sån som tar bilder så att så lite luft runt omkring objektet skall synas. Går när hellre än att zooma. Och till dom bilderna räcker kameran gott och väl. <3


Huvudvärk

Sen igår eftermiddag har jag haft huvudvärk. Vet inte vad jag gjort för att få detta. Har ätit Panadol 1g men dom räcker bara i några timmar. :( Vad mer kan man göra för att huvudvärken skall släppa?

Blir ett kort inlägg eftersom jag har ont i huvudet och inte orkar sitta här så länge.

Kl 7

I några veckor har jag vaknat klockan 7 och varit så pigg och inte kunnat somna om. (Det är mera synd om Mezza som vaknar kl 4.) Försöker att ligga en stund för att iaf infinna tröttheten men icke. Ligger jag för länge i sängen så får jag så hiskeligt ont i ryggen och höfterna och axlarna. mina stora problemområden.

I brist på annat så sätter jag mig vid datan och slösurfar i några timmar. Några av ungarna sover vidare medan minstingen oftast vaknar samma tid som mig. Hon ser på tv och jag sitter här. Borde skaffa mig en rolig hobby men vad? Jag kan inte spela eller sticka pga tummarna och handlederna. Sitta och pärla som du gör Mezza pallar inte tummarna av i längden men pincettgreppet. Vad finns det då man kan göra?

Nu har den kommit

Min nya kamera har kommit och jag är väldigt nöjd med den än så länge. Den är liten och väger inte så mycket och det är ju positivt. Jag ville ju ha en kamera som jag kunde ha med mig i fickan, jämt. Bilder är lite blandat och blixten är väldigt stark för att vara så liten. Äldsta tjejen var ute och tog några bilder också.





Annat också ;)

Fick en anonym kommenter om att jag skulle skriva något annat än om mina mediciner så nu skall jag skriva om min nya kamera jag beställt.

Det är en Sony dcs-w350 rosa. Den är liten och rosa såklart. Har länge drömt om rosa prylar men inte blivit av tidigare. Vet inte varför det inte blivit av tidigare men nu skall det bli min första pryl som är rosa. Har visserligen en bra kamera som tar bra bilder samt är fokuserade med skärpa. Dock så är den lite stor för en kompaktkamera och väger en hel del så jag vill gärna ha en liten kamera som jag kan ha i mina fickor och alltid ha med mig. Som det är nu så kommer inte kameran med så ofta och missar en del bilder bara för att den inte är med. Hoppas att den nya kameran tar finfina bilder den med.

Nå vad tycker ni om kameran?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...