Lite snabb i tangenterna

Visst har jag Malin att tacka för det hon gjort för mig. Det kanske blev lite luddigt i förra inlägget men jag satt och grät och mådde piss. Hon är verkligen supersnäll som ville hjälpa mig men jag kunde inte ta ett nederlag helt enkelt.

Tack Malin för att du ville hjälpa mig fast jag inte gjorde det så bra.

Jag får helt enkelt fortsätta med det jag började men jag vet mina brister och jag faller pladdask när det går emot mig.

Kommentarer
Postat av: Helen

Har du alls funderat på att köra GI eller LCHF? Du är lika sjukt sockerberoende som jag är. Det är faktiskt en sjukdom, precis som att vara alkoholist eller narkoman. Våra kroppar kräver sött och vi kan inte stå emot. När vi sätter igång att banta drar vi in på fett och kalorier, men i själva verket är det kolhydraterna som spökar. För socker är mer än godis. Det är pasta, bröd, ris, potatis..... Vi äter fettsnålt och trycker i oss kolhydrater och då triggar vi igång sockersuget igen. Precis som en alkoholist. De skulle inte kunna försöka bli nyktra och sen bara ta en liten sup då och då, eller bara ett litet glas öl till maten. Gör de det så trillar de dit direkt och det är det vi gör. När jag kör LCHF eller GI så får jag abstinens. Ungefär 3.e dagen reagerar hela kroppen på att den inte får sin drog. Jag tycker att du ska läsa på lite om sockerberoende http://www.bittensaddiction.com/ då kommer du att se att det handlar om så mycket mer än att du har dålig karaktär och inte klarar av att gå ner i vikt. Men också att du MÅSTE avstår från kolhydratrika produkter för att inte trilla dit igen. Jag kämpar på igen och mår ganska bra med det just nu. Det kommer att komma svackor när det bara känns hopplöst för det är mycket man måste välja bort. ALLTID! Men så är det för en alkoholist eller rökare också. Hoppas du får lite att fundera på och att du orkar ta nya tag. Det är jättetufft.

2011-01-21 @ 22:00:29
Postat av: Milla

Ibland är det skönt att gråta av sig och sedan finna nya vägar.

Kram

2011-01-22 @ 17:36:44
URL: http://bymecamkar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...