11:e september

Idag är det 9 år sedan som attackerna mot World Trade Center och Pentagon hände. Kommer så ihåg denna dag. Först satt jag hemma och lyssnade lite halvt på tv. Jaja tänkte jag och tänkte inste så mycket på det utan trodde det var något reklam eller liknande.

Bestämde mig för att åka till affären och i bilen lyssnade jag på radion och samma sak där, ett extra inslag som berättade att ännu ett flygplan kraschat in i det andra tornet. Då minnsann spetsades mina öron. Ringde genst min man och mamma. Mannen fattade vad jag menade medan mamma bara viftade bort det (för hon satt på jobbet och kunde inte lyssna på radio eller se på tv).

Skyndade mig hem för att slå på tv:n och fick se allt med egna ögon. Ringer flera gånger till min mamma och till slut säger hon. Du ser nog bara på en film men hon fattade till slut att det var på rikitigt. Jag och mannen satt som klistrade framför tv:n i flera timmar.

Det var hemsk att se på allt detta orsakade.
Vad är era minnnen av det hela?

Kommentarer
Postat av: Mezza

hej

jag pusslade ihop alla plattor (de har speciella dubbelklistrade ark på baksidan) på stort papper. sen tog jag o limmade en gammal rullgardin på baksidan och körde ett bamburör genom en kanal. Voila! :)

kram

2010-09-11 @ 10:48:30
URL: http://mezzasblogg.blogspot.com
Postat av: Maro? (:

sv; Vad härligt! :D Händer idag?

2010-09-11 @ 13:23:39
URL: http://anepicage.blogg.se/
Postat av: maria - foto fööfään !

fin blogg du har :D

2010-09-11 @ 14:42:38
URL: http://sloarez.blogg.se/
Postat av: maria - foto fööfään !

sv: åh tack :D allt bra med dig ikv?

2010-09-11 @ 17:21:06
URL: http://sloarez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...