Upp och ner

Jag och mannen pratade om depressioner när vi satt och åt vår lunch på Hesis. Vet inte riktigt hur vi kom in på det men jag tog ändå upp att jag har det svårare. Nja nu kanske det låter knäpp men det är så jag känner. För mina kommer och går oftare mer än andra "normala" människor. En annan kanske är deprimerad i flera månader medan mina kan vara i någon vecka för att sedan stiga till normalläge och för att kanske höjas eller sänkas igen och sen till normalläge och så håller det på. Familjen vet ju inte heller när, var och hur jag mår. Jag kan bli väldigt djupt deprimerad för att sedan vara nedstämd. Det är mer sällan som jag är hypoman nu för tiden.

Kommentarer
Postat av: Emelie Källman

sv ja, det var den verkligen! :)

kram!

2010-10-25 @ 16:43:07
URL: http://mellliie.blogg.se/
Postat av: Bella

Sv: Jag vet, har en sådan period nu i livet då jag inte vet nånting om vad jag vill. Är nog därför jag byter hela tiden, inte bara bloggnamn utan i allt annat också.

2010-10-25 @ 17:18:37
URL: http://lacia.devote.se/
Postat av: Milla

Så där har jag hoppat senaste året under dagen eller med några få dagars mellanrum. Skitjobbigt är det. Nu måste jag ta reda på vad hypoman betyder. Allt är så nytt för mig. Just nu har jag iallafall haft en hel veckas mani, toppen;)

Kram

2010-10-25 @ 19:34:38
URL: http://bymecamkar.blogspot.com/
Postat av: Filippa

Så fin blogg! :)

Usch, depprimerad... Hur mycket depp? Hoppas du inte är på självmords-depp-stadiet... Men det verkar inte så. Men jobbigt ändå!<3

2010-10-25 @ 19:48:15
URL: http://nogg.se/filibbaa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...