Jag gråter. ;(

Ställde mig på vågen innan jag skulle duscha. Jag fick en chock rent ut sagt. Så här mycket har jag aldrig vägt i hela mitt liv. Som ogravid alltså. Jag dör och gråter inombords. Hur i hela h-te har det kunnat gå så snett? Jo till en viss del vet jag varför. Jag äter tre mål om dan. Normala portioner eller är dom det? Dricker mycket te men det borde bara finnas kalorier i mjölken eftersom jag inte dricker med fruktsmak osv.

Jag rör knappt på mig och DET måste bli en ändring på. Det blir att räkna kalorier igen och minska på kaloriintaget igen. Har verkligen inget val. Godis helt slut fast jag bara åt två gånger per vecka. Det var varje dag förut. Sen blir det promenader varje dag och simning en gång i veckan. Måste göra något mer. Malin har just gjort klart sin 6-veckors utmaning och som jag förstod så kostar det ingenting att utföra så det låter bra.

Sen måste jag sluta med mina mediciner men jag klara mig inte utan dom så jag hoppas att det andra skall hjälpa så jag kan fortsätta med dom. Jag vet att många antidepressiva mediciner kan ge viktuppgång. Jag går ju bara upp hela tiden. ;(


Kommentarer
Postat av: Malin I Form

Åh, vad tråkigt! Om du vill ha tips eller undrar över något får du gärna fråga, eller om du hellre vill maila. Jag vet hur det känns, tro mig!



Jag kan skriva ner hela utmaningen till dig om du vill så får du se?`:)

2010-10-31 @ 20:09:23
URL: http://maliniform.shapemeup.se
Postat av: Maria

Stora bovar är läsk, godis, kaffebröd o kakor samt chips.. Ta nu inte detta som elakhet, jag är själv stor på bredden och har ca 50 kg att få bort. Prova en månad att skippa allt godis, chips, kaffebröd samt läsk.Man ska enligt vad jag hört äta frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag.

2010-10-31 @ 20:15:34
Postat av: Anonym

Hur mycket rör du på dig? Promenerar, motionerar eller så? Är man stilla för mycket så går man upp snabbt pga vissa mediciner.

2010-10-31 @ 20:42:44
Postat av: Maria & Nellie

SV: Nja den är nog inte så god. :P Min dag har inte varit så bra, är sjuk så har bara suttit vid datorn hela dagen.

2010-10-31 @ 21:02:47
URL: http://naiva.blogg.se/
Postat av: Bella

Jag vet hur du känner dig. En promenad är inte så jätteansträngande men ändå väldigt nyttigt. Finner du någon glädje i det så ta en promenad med ett par lurar med musik i öronen. Det är verkligen kul, kan jag tycka iallafall. Kram



Sv: Jo jag vet, men det var väldigt länge sen det gick en hel dag utan att jag uppdaterade så ångesten över att jag inte bloggat var nästan värre än problemen jag har som gjort att jag inte haft glädjen till det xD om du förstår, förklarar lite tokigt ibland.

2010-10-31 @ 22:06:03
URL: http://tikku.devote.se/
Postat av: Milla

Jobbigt med viktökning. Lider av min vikt också men vet att jag ska röra mer på mig. Tror inte det är bra att sluta med medicinerna. Övervikten kan man säkert få bukt med ändå, tror du inte det?

Men sjukdomen kan ju bli värre utan medicinerna?

Kram Milla

2010-10-31 @ 23:13:35
URL: http://bymecamkar.blogspot.com
Postat av: Tina

Du klarar det! :)

2010-11-01 @ 07:37:59
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Christina

SV: haha aa det kan bli så iblnad:P

2010-11-01 @ 08:29:20
URL: http://dailylifeofstina.blogg.se/
Postat av: Christina

SV: Vad bra att du tycker det:D

2010-11-01 @ 09:06:24
URL: http://dailylifeofstina.blogg.se/
Postat av: Christina

SV: Jag tycker iaf att den är värd att se;)

2010-11-01 @ 09:25:50
URL: http://dailylifeofstina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...