Fyrishov

Imorgon skall hela familjen till Fyrishov och bada. Det var länge sen jag var inne i ett badhus så det kommer att bli en liten utmaning det. Att behöva visa sig naken eller väldigt lite kläder på sig för främmande människor. Mannen tänkte åka med dom två äldsta ensam först men jag tycker att alla skall få åka och ha roligt. Det är ju inte kul för JU att bli lämnad kvar hos farmor medan dom andra två skall få ha roligt och gå och bada. Att lämna mannen själv med alla tre flickorna vill jag inte heller göra så därför följer jag med till Uppsala och Fyrishov.

Sitter och funderar på att ta kort men har ingen vattentät eller vattenhus till kameran så det blir nog inte så mycket kort. Efteråt kommer vi stanna vid Gränby Centrum som vi alltid gör och äter på Burger King och sen handlar vi med oss mat eftersom det är så dyrt på Åland.


Kommentarer
Postat av: N I L M A

Sv: Ja, jag hoppas det!

2010-10-08 @ 12:41:50
URL: http://www.nilma.se
Postat av: Malin I Form

Kul att åka o bada! :D



Sv: Tack så mycket!

2010-10-08 @ 15:32:33
URL: http://maliniform.shapemeup.se
Postat av: Tina

Jag har inte heller badat på jättelänge, mest för att det inte blivit av. Det är så skönt att bada och simma tycker jag. Dina döttrar har säkert jättekul :)

Alla är så osäkra över sina kroppar - alla kommer gå och tänkte på hur dom själva ser ut som ingen kommer hinna titta på dig och tänka något. Slappna bara av och ha kul med barnen!

2010-10-08 @ 17:06:20
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: simone

Det låter häärligt :D

2010-10-09 @ 10:09:42
URL: http://fattybom.se
Postat av: Mezza

Hoppas det gick bra på Fyrishov! Hoppas du fick njuta av lite simning och mycket vatten-bus med tjejerna o karln din.

Kram

2010-10-09 @ 11:22:39
URL: http://mezzasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...