Panfu

Ungarna spelar Panfu om dagarna. Träffar kompisar och liknande. M kom en dag och grät för att några var elaka med henne. Jag skapade en egen profil för att se vad det går ut på och hålla koll på vad dom andra gör med mina flickor. Det är olika äventyr som man håller på med och det är svårt för man skall leta runt i dom olika världarna efter ledtrådar och sånt. Måste fråga om saker hela tiden.

Sen finns det något som heter Guldpanda och då får man göra mera saker som att köpa kläder och uppgradera sin träkoja osv. Det är lite mobbing över det hela. Barn som inte har GP får elaka kommentarer och blir blockade därav en ledsen M. Vill gärna att M skall få GP men det kostar en hel del. :( Ingen vill köpa detta paket till M och J.


Kommentarer
Postat av: Milla

Vore jag du så skulle jag ta bort barnens konton, skriva till de ansvariga för Panfu och sedan visa barnen en bättre sida. T ex http://svt.se/bolibompa eller http://www.burkar.nu/. Sidor som är padagogiska och mer lättillgängliga om problem uppstår?

Tycker du gjorde helt rätt som kikade in föra tt se vad som försiggick på sidan. Synd bara att inte fler föräldrar är som Du. Bra gjort. Kram Milla

2010-11-28 @ 11:54:58
URL: http://bymecamkar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...